Iphone 8 skal som växer på träd

Om iphone 8 skal växte på träd skulle ingen behöva tillverka dem, eller köpa dem. Det skulle finnas ett stort överskott av iphone 8 skal. De skulle rimligen vara organiska och brytas ned i naturen, annars skulle vi vara helt översvämmade av iphone 8 skal, men det skulle ändå finnas väldigt många av dem. 

Förutom mängderna av iphone 8 skal, så skulle de också påverka hur vår natur ser ut i form av att många träd faktiskt skulle ha iphone 8 skal på sig. Du tittar ut genom fönstret och istället för en vanlig björk eller asp ser du ett iphone 8 skal-träd. Du får ha ett som julgran också, för granarna har blivit mycket sällsynta nu. Det kanske skulle vara dessa träd med iphone 8 skal som kantar alléer och blir häckar, pryder trädgårdar och sånt.

Det här skulle ge behovet av att utveckla en helt ny typ av kratta, som är anpassad för att kratta iphone 8 skal. Eller en iphone 8 skal-blås istället för en lövblås. Kanske behövs en certifiering av trädgårdsmästare och parkarbetare för att hantera alla iphone 8 skal. Detta är fantastiska sysselsättningsmöjligheter, Arbetsförmedlingen kommer att jubla och deras nya logotyp blir ett iphone 8 skal.

Förhoppningsvis växer iphone 8 skal enbart på svenska träd, isåfall kan vi exportera dem och bli rika. Som Norge och oljan, fast iphone 8 skal istället. Tänk dig en ekonomi baserad på iphone 8 skal. Det gäller bara att behålla efterfrågan, så inte folk byter modell och så står vi åter där med vårt överskott av iphone 8 skal som vi inte vet vad vi ska göra med, inflation och allt det där. Det vore inte bra. Så det kanske ändå är bättre att iphone 8 skalen fortsätter vara en trevlig accessoar istället för samhällskritisk resurs nu när jag tänker efter.

Relaterat inlägg

Ett svar på ”Iphone 8 skal som växer på träd”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *